Menu di Maggio
Maj Menu


 

Dertil serveres en appetitvækker efter chefkokkens fantasi.

 

Carpaccio di merluzzo affumicato con barbatietole
all’agrodolce (kr. 98,-)


Lækker portionsanretning af tynde skiver røget torsk,
serveres med rødbeder i sursød dressing.

Anbefalet vin:
Livon Sauvignon Blanc Collio, Friuli-Venezia
(gl. kr. 89,- 1/1 fl. kr. 389,-)


En super frisk og sprød hvidvin, som kommer fra den Nordøstlige del af Italien, som grænser op til Østrig. Et område, som især er kendt for sine lækre hvidvine. Sauvignon Blanc druen har en grønlig farve, duften er hyldeblomst og tomatplanter.
Smagen er fuld af behagelig frugt og fylde, som sammen med den fine syre, giver en perfekt vin til fisk, tærter og grøntsags retter.

 

Filetto di manzo in crosta con salsa ai funghi(kr. 259,-)

Stegt oksemørbrad med krydderier omsvøbt med parma skinke og rullet i butterdej. Lagt på en bund af svampe sauce.
Serveres med dagens garniture.

Anbefalet vin:
Abbona, Rinaldi, Barbera d'Alba(gl. kr. 108,- 1/1 fl. kr. 498,-)

Druen Barbera, som denne vin består 100 % af, er måske en af de aller ældste druer i Piemonte, og det er også den mest udbredte blå druesort.
Barbera d'Albas produktionszone ligger i Cuneo-provinsen, og man kan generelt sige at Barbera d´Alba i de bedste tilfælde kan være mere frugtrig, tæt og elegant end Barbera d´Asti.
Druerne til denne vin har vokset på kalkholdig og sandet jord, hvilket er det ideelle for Barbera-druen. Vinen lagrer på små egetræsfade i 12 måneder og derefter i 3 måneder på flaske, før den frigives.
Vinen har en meget kraftig næse af røde bær. Den har en flot syre, krop og elegance. Den perfekte vin til ”Italiens-elskeren”, der kan lide at vinen smager af meget - og af Italien!

Vælg mellem:

1 - 

Formaggi misti italiani (kr. 98,-)

  Udvalg af italienske oste.

Anbefalet vin:
Varierende rødvin tilpasset dagens oste. (gl. kr. 79,- 1/1 fl. kr. 298,-)

2 - 

Panna cotta al caffe con crema di liquore alla panna(kr.89,-)

  Klassisk italiensk flødedessert med espresso kaffe og med fløde likør creme.

Anbefalet dessertvin:
Moscato d'Asti Moncalvina Coppo(gl. kr. 79,- 1/1 fl. kr. 269,-)

Moscato-druen været dyrket og nydt siden det 13. århundrede. Druerne håndplukkes på det optimale modningstidspunkt. Efter presningen sker der en langsom fermentering i rustfrie temperaturkontrollerede ståltanke indtil alkoholprocenten når 5. I løbet af denne proces dannes små bobler (frizzante). Den aromatiske, fersken- og pæreduftende Moscato d’Asti er forsynet med fine små, forfriskende bobler, og en elegant afstemt sødme.

  Vores Maj Menu kan sammensættes i to varianter:

Maj Menu, 3 retter - kr. 328,-
forret - hovedret - oste eller dessert samt velkomstdrink og appetitvækker

Maj Menu, 4 retter - kr. 398,-
forret - hovedret - oste - dessert samt velkomstdrink og appetitvækker

Til vores Maj Menu kan vi tilbyde en nøje udvalgt Vinmenu,
som er tilpasset retterne:

Vin Menu for 3 retter kr. 219,-
Vin Menu for 4 retter kr. 268.-

Hele oplevelsen koster:
Maj Menu & Vin Menu for 3 retter: Kr,- 547,-
Maj Menu & Vin Menu for 4 retter: Kr,- 666,-


Der serveres 1 glas vin til hver ret.
N.B. Menu’en kan ikke ændres.