Menu di Settembre
September Menu


 

Dertil serveres en appetitvækker efter chefkokkens fantasi.

 

Carpaccio di halibut con melograno e insalata riccia.(kr. 98,-)

Klassisk italiensk carpaccio af røget hellefisk i skiver med granatæblekerne og frisee salat.
Det hele garneret med jomfruoliven olie og citronsaft.

Anbefalet vin:
Falanghina dei Campi Flegrei DOC (gl. kr. 89,- 1/1 fl. kr. 389,-)

Denne friske hvidvin fra vinhuset La Sibilla er fremstillet på Falanghina dei Campi Flegrei-druen.
I fem generationer har familien Di Meo, som står bag La Sibilla produceret vin. Falanghina dei Campi Flegrei er en af de autoktone druer i Europas supervulkan Campi Flegrei (på dansk ’brændende marker’) beliggende ved Napolibugten...
Vinens farve er strågul med gyldne reflekser og byder på friske duftnoter som gør vinen intens og delikat. I næsen kan man i første omgang værdsætte vegetabilske noter af salvie og grøn peberfrugt, efterfulgt af frugt som gul fersken og ananas. Til sidst finder man mineraler takket være den vulkanske jordbund. Vinen har en behagelig syrlighed og en ekspressiv friskhed som gør den særdeles velegnet til fiske- og skaldyrsretter.

 

Filetto di manzo con pancetta, salvia e salsa al vino rosso(kr. 259,-)

Stegte oksemørbrad omsvøbt med pancetta og salvie.
Serveres med rødvinssauce og dagens garniture.

Anbefalet vin:
Rais Campania Rosso IGP (gl. kr. 108,- 1/1 fl. kr. 498,-)

Rais laves på en spændende blanding af tre autoktone druer fra Campania-regionen af vinproducenten Cantine Astroni.
Vinhuset ligger på krateret Astronis skråninger i supervulkanen Campi Flegrei, som netop giver producenten navnet. De tre autoktone druer er: Aglianico fra Irpinia, Piedirosso fra Campi Flegrei og Primitivo fra Caserta-provinsen. De tre druesorter fra meget forskellige områder giver vinen kompleksitet, struktur og elegance. Aglianico er vinens ’ryggrad’ med sin tanniske struktur; Primitivo giver vinen sødme og volume og kan betegnes som vinens ’muskler’; Piedirosso bidrager med elegance og mineralitet og kan ses som vinens ’nerve’.
Vinens farve er intens rubinrød med en fin og kompleks næse med noter af moden frugt, tørrede blomster, kirsebær i spiritus, sort peber, kardemomme, egetræ og tobak. I munden er vinen fin, tør, varm og blød med tydelige, dog ikke påtrængende tanniner. Smagen er vedvarende og velafbalanceret.

Vælg mellem:

1 - 

Formaggi misti italiani (kr. 98,-)

  Udvalg af italienske oste.

Anbefalet vin:
Varierende rødvin tilpasset dagens oste. (gl. kr. 79,- 1/1 fl. kr. 298,-)

2 - 

Torta ai frutti di bosco(kr. 89,-)

  Klassisk italiensk tærte med yoghurt og skovbær frugter. Serveres med flødeskum.

Anbefalet dessertvin:
Moscato d'Asti (gl. kr. 79,- 1/1 fl. kr. 269,-)

Moscato-druen har været dyrket og nydt siden det 13. århundrede. Druerne håndplukkes på det optimale modningstidspunkt. Efter presningen sker der en langsom fermentering i rustfrie temperaturkontrollerede ståltanke indtil alkoholprocenten når 5. I løbet af denne proces dannes små bobler (frizzante). Den aromatiske, fersken- og pæreduftende Moscato d’Asti er forsynet med fine små, forfriskende bobler, og en elegant afstemt sødme.

  Vores September Menu kan sammensættes i to varianter:

September Menu, 3 retter - kr. 328,-
forret - hovedret - oste eller dessert samt velkomstdrink og appetitvækker

September Menu, 4 retter - kr. 398,-
forret - hovedret - oste - dessert samt velkomstdrink og appetitvækker

Til vores September Menu kan vi tilbyde en nøje udvalgt Vinmenu,
som er tilpasset retterne:

Vin Menu for 3 retter kr. 219,-
Vin Menu for 4 retter kr. 268.-

Hele oplevelsen koster:
September Menu & Vin Menu for 3 retter: Kr,- 547,-
September Menu & Vin Menu for 4 retter: Kr,- 666,-


Der serveres 1 glas vin til hver ret.
N.B. Menu’en kan ikke ændres.