Menu di Luglio
Juli Menu


 

Dertil serveres en appetitvækker efter chefkokkens fantasi.

 

Medaglione di salmone con crema di mascarpone al lime e zucchine grigliate.(kr. 98,-)

Laks medaljon med en fyldt af mascarpone ost, limesaft, mynte og grillede squash.

Anbefalet vin:
Pescanera Calabria Rosé(gl. kr. 89,- 1/1 fl. kr. 389,-)

Pescanera er Ippolitos bud på en top-rosé. Vinen er fremstillet på den blå druesort Greco Nero høstet fra kystnære marker i appellationen Cirò, som er beliggende i den østlige del af Calabria-regionen ud til det Ioniske Hav.
I glasset præsenterer den sig med en sart rosa farve med, og i næsen fornemmes noter af lyse røde syrlige bær som fx ribs og hindbær, men også undermodne skovjordbær og en blomstret note. I munden er den frisk, livlig, præcis og med en fin mineralsk slutning med "hav-fornemmelse".
Dette er en elegant, tør og charmerende rosé som kommer med lige præcis det en god rosé skal kunne: renhed, elegance, frugt og friskhed.

 

Tagliata di vitello con salsa al brandy e tartufo estivo(kr. 259,-)

Rosastegt kalvefilet i skiver med brandy sauce frisk revet sommer trøffel.
Serveres med dagens garniture.

Anbefalet vin:
Nebbiolo D'Alba-Cascina del Prete(gl. kr. 108,- 1/1 fl. kr. 498,-)

Vinen er en cuvée fra de to marker Bricco Medica og Vigna di Lino som hver især lægger navn til vinene af samme navne.
Druerne til denne Nebbiolo er imidlertid en slags "efter-høst", en form for andensortering, hvor de druer der ikke blev brugt til de to oprindelige cuvéer blev efterladt for en stund på stokkene, inden de blev høstet til vinen her.
Vinen er ekstremt elegant. I glasset har den en sart rubinrød farve med lav farvekoncentration. Den byder på en flot rødfrugtet næse, hvor lyse bær, fx hindbær og jordbær, tonser frem understøttet af en klassisk floralitet, hvor især noter af friske roser byder ind. Den har et klassisk, men lettere tannisk bid i finishen, og bidet balanceres af en fin fylde og den udprægede frugtdrevne karakter. Det her er vin der kombinerer den tørre og elegante frugt med en indsmigrende sødmefuldhed og frisk saftighed.
Intensiteten og nerven er forbilledlig, og eftersmagen lang.

Vælg mellem:

1 - 

Formaggi misti italiani (kr. 98,-)

  Udvalg af italienske oste.

Anbefalet vin:
Varierende rødvin tilpasset dagens oste. (gl. kr. 79,- 1/1 fl. kr. 298,-)

2 - 

Carpaccio di ananas con sorbetto all’arancia(kr. 89,-)

  Dessertanretning med ananas i skiver marineret med chili, rosmarin og Maraschino likør.
Serveres med appelsin sorbet.

Anbefalet dessertvin:
Brachetto D’Acqui-Piemonte(gl. kr. 79,- 1/1 fl. kr. 269,-)

En mousserende vin fremstillet af Brachetto-druer høstet mellem bakkerne i visse dele af provinserne Asti og Alessandria, nær Acqui Terme, der giver vinen sit navn. Denne mousserende Brachetto åbner sig som en oplevelse af de helt specielle. Den er frisk, munter, perlende og samtidig dyb i sin eftersmag. Rene røde Brachetto-druer har en kort gæringstid sammen med skallerne, hvilket giver den meget smukke farve. Indholdet af kulsyre er skabt gennem naturlig gæring. Let rubinrød farve og en sød aromatisk smag af jordbær samt delikate antydninger til violet, geranium og frisk frugt som granatæble.

  Vores Juli Menu kan sammensættes i to varianter:

Juli Menu, 3 retter - kr. 328,-
forret - hovedret - oste eller dessert samt velkomstdrink og appetitvækker

Juli Menu, 4 retter - kr. 398,-
forret - hovedret - oste - dessert samt velkomstdrink og appetitvækker

Til vores Juli Menu kan vi tilbyde en nøje udvalgt Vinmenu,
som er tilpasset retterne:

Vin Menu for 3 retter kr. 219,-
Vin Menu for 4 retter kr. 268.-

Hele oplevelsen koster:
Juli Menu & Vin Menu for 3 retter: Kr,- 547,-
Juli Menu & Vin Menu for 4 retter: Kr,- 666,-


Der serveres 1 glas vin til hver ret.
N.B. Menu’en kan ikke ændres.